Equip

PILU SALA

Fundadora i Presidenta de l’associació Mas de la Riera; Directora de la Granja Escola Equina Mas de la Riera; Especialista equina del postgrau de teràpia assistida amb cavalls; Investigació activa de la relació entre el cavall i l’ésser humà; disseny d’equipament per cavall.

Escola d’equitació eqüestre de la Bonanova; Participació pràctica al Club Egara; Salts en llibertat a l’escola de Weymouth; Estància a l’explotació Ramadera Terry, Col·laboradora de la fundació Lethe en programes de reinserció i reeducació social; Autodidacta en l’aplicació d’estudis d’etologia i salut integral del cavall.

LAIA XINA PUIG I FORÉS

Auxiliar Clínica i tècnica veterinària; Acupuntora d’animals; Diplomada en MTX, SHT i Qigong; Graduada en fisioteràpia; col·laboradora en el projecte de l’Associació Mas de la Riera.

Escollint la via del manteniment de la salut gràcies a l’acceptació dels ritmes naturals i la comunió amb la natura.

NADJA FLEMMING

Diplomada en Educació social; Col·laboradora de la fundació Lethe en programes de reinserció i reeducació social; Educadora de la Fundació Altem; col·laboradora en el projecte de l’Associació Mas de la Riera.

ASSUN TERRES

Llicenciada en Veterinària especialitzada en el món rural; col·laboradora en el projecte de l’Associació Mas de la Riera.

FRANCESC CORTADA

Ferrer

BERTA REIG I SALA

Dissenyadora gràfica; col·laboradora en el projecte de l’Associació Mas de la Riera.

MIQUEL REIG

Dissenyador d’interiors; col·laborador en el projecte de l’Associació Mas de la Riera.

logoGEE