Associació Mas de la Riera

Breu Història

Com molts de vosaltres sabeu, fa més de vint anys que estem treballant a favor de la salut integral i la recuperació del cavall. Apropant a les persones a la naturalesa del cavall, desenvolupant la intuició i l’empatia.  L’objectiu principal de l’Associació és la creació d’un ambulatori equí a la Granja Escola Mas de la Riera. Per aconseguir-ho, impartim cicles i sessions orientades a millorar l’harmonía física, psíquica, i l’autoconciència de les persones.

1. Ambulatori Equí

La Granja  cuida, ensinistra i entrena cavalls, però també està preparada per acollir cavalls que han sofert abandonament o algun tipus de maltractament, o que pateixen problemes físics. Amb això, volem contribuir a la seva recuperació i benestar i proporcionar-los un espai en el marc de les nostres activitats i instal·lacions.

IMG_0001

2. Compartir coneixements equins

El segon objectiu de l’Associació és promoure visites i/o sessions a la Granja Escola Equina,  dirigides a persones interessades en conèixer la naturalesa del cavall.  Els programes es poden adaptar a les necessitats específiques dels següents col·lectius: veterinaris, ferrers, terapeutes, genets, tècnics esportius, enganches i aficionats al cavall, actors/trius, ballarins/es, músics, artistes de circ, conferenciants, educadors socials…

Com assolir-ho

L’Associació Mas de la Riera realitza les activitats a la Granja Escola Equina, l’equip professional es desplaça als centres hípics i particulars.

Els cavalls de l’Associació donen el seu servei i suport als programes de professionals terapeutes, actors/ius, ballarins/es, músics, arts del circ, conferenciants i educadors socials.

Projecte d’investigació

Els proposem la participació a la investigació sobre L’APLICACIÓ DE L’ESTUDI ETOLOGIC I BIOMECANICA DEL CAVALL, que estem realitzant amb la hipòtesi de millorar la salut mental i física del cavall mitjançant el treball peu a terra.

divider-1

Per fer-vos socis, només cal omplir el formulari i l’ alliberació de responsabilitats adjunts i enviar-los, junt amb el comprovant de la primera mensualitat, a         l’ adreça que us indiquem.  La quota de soci, l’hem fixat en 15 euros mensuals (0,50 euros al dia), a ingressar mensualment, trimestralment o anualment. Cal formalitzar-ho a través d’un contracte de soci.

divider-1

Dretis i Beneficis dels Socis

Com a socis de l’Associació Mas de la Riera, gaudireu dels següents aventatges:

  1.      Tenir preferència d’assistència als cicles i descomptes en les activitats.
  2.      Assessorament personalitzat sobre el món equí i les instal·lacions (per correu electrònic, telèfon o directament a la granja).
  3.      Visites gratuites a la granja escola equina, previ avís.
  4.     Fems ecològic pels vostres horts i jardins.
  5.     Descomptes especials en productes artesans.
  6.     Servei d’assessorament bonificat de l’aplicacio del treball peu a terra a: centres hípics, particulars i programes externs a la l’Associació.

break

break

Us esperem.

Associació Mas de la Riera

divider-2