Escola Equina

La Granja

La Granja Escola Equina Mas de la Riera està situada dins un entorn natural on els cavalls viuen en semi llibertat. D’aquesta manera els visitants poden observar el seu comportament, costums i llenguatge equí. Aquest entorn facilita la comprensió, mitjançant la pràctica, de la tècnica del peu a terra.

Primer el Cavall

A la Granja Escola Mas de la Riera considerem que cada cavall és com un atleta, amb una personalitat i unes necessitats pròpies.

Com ho fem

Per atendre aquestes necessitats i identificar els possibles problemes que puguin anar sorgint al llarg de la vida del cavall, cal estudiar la seva fisiología,  comportament, i biomecànica.

El Peu a Terra és una tècnica que engloba tots aquests aspectes, i  que a més a més ens permetrà obtenir un alt nivell de compenetració amb els nostres animals. Aplicant els coneixements de biomecànica, podem ensinistrar, recuperar i/o mantenir un cavall, mentre que l’estudi de la seva psicología ens ajudarà a comunicar-nos amb ells, a través del llenguatge corporal.

Què n’aprenem

El treball d’aquesta tècnica ens indueix a desenvolupar la nostra capacitat d’observació i sensibilitat envers els cavalls. A més a més, creem un vincle amb els nostres animals que ens facilitarà la realització de qualsevol activitat amb ells, tant si els muntem com si no.

El programa del peu a terra (éssent bàsicament pràctic) es desenvolupa puntualitzant el coneixement físic i mental (persones/cavall), l’etología i biomecànica del cavall i la millora del rendiment amb harmonia.

Com i a on

L’Associació Mas de la Riera posa a disposició dels visitants els cavalls i l’equip profesional per tal de poder assolir el programa. A més a més, l’equip es desplaça a altres centres equins o també pot llogar la granja per petició, a col.lectius i grups que vulguin venir a practicar, millorar i aprendre.

peuterrapic

TREBALLAR EL CAVALL PEU A TERRA

  • coneixament físic i mental per l’òptim maneig
  • Etologia i biomecànica
  • Millora del rendiment amb harmonia

OBJECTIUS

  • Reequilibrar al cavall
  • Flexibilització del cavall
  • Millora de la propiocepció del cavall
  • Manteniment del to muscular del dors i/o recuperació

logoGEE